Udržateľnosť má prioritu

Nachhaltigkeit hat Priorität

Naše výrobné procesy sú navrhnuté tak, aby fungovali čo najjednoduchšie a čo najpredávanejšie zdroje.

Od výberu materiálov na výrobu až po možnosť recyklácie vašich Zaqqs, pri každom rozhodnutí máme dohľad na celý životný cyklus našich bosých topánok. 

Udržateľnosť má najvyššiu prioritu 

Max, s rozhodnutím pre jeden ZAQQ Bosá topánka urobila vedomé rozhodnutie pre vašu studňu a planétu.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

 

 

 

 

Koža je obzvlášť odolná 

Koža je udržateľná, pretože je prirodzeným produktom mäsa. Namiesto toho, aby zaobchádzali so zvieratami ako odpadom, sú prevedené na kožu, čo predstavuje efektívne využívanie zdrojov.

Kožené výrobky sú tiež známe svojou trvanlivosťou. Kožená topánka v studni môže trvať desaťročia.

Na konci svojej životnosti môže byť koža biologicky odbúrateľná, čo znamená, že na rozdiel od syntetických materiálov neprispieva k rastúcej skládke.

>> Riquet <<

 

 

 

Bavlna je jedným z najudržateľnejších materiálov 

Bavlna je obnoviteľná surovina, čo znamená, že ide o oveľa nižší vplyv na životné prostredie v porovnaní so syntetickými vláknami na základe ropy. Okrem toho môže byť bavlna biologicky odbúrateľná, čo z neho robí voľbu šetrnú k životnému prostrediu. 

Naše bavlnené topánky spracované ručne sú odolné a ponúkajú vám vynikajúce pohodlie s vynikajúcou dýchacou aktivitou.

>> qnit <<

 

 

Merino vlna s vynikajúcimi vlastnosťami 

Merino Wool je prirodzene udržateľná, pretože je úplne biologicky odbúrateľná a obnoviteľná. Ovce sú pravidelne zastavené, čo nepoškodzuje alebo životné prostredie. 

Merino Wool je tiež neuveriteľne odolná. Dokonca aj po mnohých rokoch používania si zachováva svoj tvar a funkciu, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre naše topánky naboso. Vďaka termore -regulačným a zápachovým vlastnostiam, tento prírodný materiál ponúka vynikajúce pohodlie nosenia.

>> liqe <<

 

 

Vegánske recyklačné tkanivo 

Naša vegánska recyklačná tkanina pozostáva z recyklovaných materiálov, ako sú plastové fľaše a iné odpadové produkty, ktoré by inak pristáli na skládkach. Prostredníctvom sofistikovaných recyklačných procesov sa tieto materiály spracúvajú na vysoké, odolné látky. 

Tento inovatívny prístup transformuje odpad na cenné zdroje a dáva materiály, ktoré by sa inak stratili, druhý život. Každá dvojica bosých topánok vyrobených z tejto látky teda aktívne prispieva k ochrane podnebia.

>> sqim <<

 

Späť na blog
1 od 3