Naše multifunkčné ZAQQ Bosé topánky

Unsere multifunktionalen ZAQQ Barfußschuhe

Predstavte si, že ste ráno vkĺzli do niekoľkých topánok, ktoré sú nielen veľmi pohodlné, ale tiež vás prinášajú cez denný štýlový.

Naše multifunkčné bosé topánky ponúkajú presne to a sprevádzajú vás od prvej kávy v kancelárii po spontánne dobrodružstvo po práci. 

Multifunkčné topánky naboso

Pripravte sa na užiť si slobodu, ktorá prichádza, keď vaša obuv nepozná žiadne limity!

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.  

  

Bosé topánky na farbu kože čierne 

Elegantné pohodlie 

Radi si tiež nasadíte čipku v kancelárii? Potom sa pozrite na náš Smoqueen, pretože topánka naboso nefunguje elegantnejšie!

Oxfordský dizajn vyrobený z patentovej kože a náš sofistikovaný ZAQQ Podnikanie s názvom päta dáva tejto bosej topánke elegantnú charizmu.

Samozrejme, Smoqueen je tiež skutočný ZAQQ A presvedčuje so zodpovedajúcim pocitom naboso pri každom kroku. Po dlhom pracovnom dni už nie sú unavené nohy!

>> Smoqeen << 

 

Maľujte kožené topánky na bosé topánky

Fúzia štýlu a pohodlia

Vo svete elegantných pánskych topánok, naša Smoqing Black vyrobená z kože čiernej farby spĺňa nielen najvyššie estetické požiadavky, ale tiež kombinuje pohodlie bosých topánok s nadčasovou eleganciou.

Tento náročný Clipper je viac ako len módne vyhlásenie - je to fúzia štýlu a pohodlia. 

Smoqing Black je nevyhnutnosťou pre moderného človeka, ktorý sa bez ničoho nechce obísť.

>> Smoqing << 

 

Čierna bosá topánky pre kanceláriu 

Ideálne pre každú situáciu 

Hľadáte topánku, ktorá nielen zapadá do všetkého, ale tiež pohodlne sa privádza do každého cieľa? Náš Piquant in Black je konečný všetko -dostatočne štýlový pre kanceláriu a dostatočne robustný pre malé dobrodružstvá pre voľný čas. 

Vzhľadom na minimalistický dizajn a flexibilnú podrážku zažívate bežný pocit, ktorý je rovnako prirodzený, ako keby ste bežali naboso, ale so štýlovým vzhľadom, ktorý máte radi.

Zabudnite na konštantnú zmenu topánok - s týmito multifunkčnými teniskami naboso ste dokonale vybavení pre každú situáciu.

>> pikantný <<  

 

Equity Chelsea Boots Pánska kancelária 

Klasické topánky Chelsea 

Naše štýlové topánky spoločnosti Chelsea prinášajú triedu ku každému oblečeniu a zaručujú maximálne pohodlie.

Vďaka minimalistickému dizajnu naboso cítite prírodné pôdne spojenie, ktoré dokáže posilniť vaše nohy a zlepšiť váš postoj-idea na dlhé dni v kancelárii alebo uvoľnené prechádzky cez víkend.

S týmito všestrannými topánkami naboso ste dokonale vybavení pre každú situáciu a vždy vyzerajú skvele.

>> kapitál <<  

 

Elegantné vonkajšie topánky na bosé nohy

Z horskej cesty priamo do kancelárie 

Expeq je perfektná topánka naboso, ktorá vás zavedie priamo z horskej cesty do kancelárie bez toho, aby riskovala prestávku v štýle.

Tento všestranný hráč vám ponúka pohodlie bosej topánky spojenej s funkciou, ktorú potrebujete pre svoje vonkajšie dobrodružstvo. Zároveň jeho jednoduchý dizajn zapadá do každého oblečenia, aby ste ho mohli nosiť aj v dlhých pracovných dňoch. 

>> expeq << 

 

Liqe merino bosé topánky 

Všetko -z Merino Wool 

Náš LIQE je vyrobený z vysokej kvality Merino vlny, ktorá je známa iba pre jej priedušnosť a neutralizáciu zápachu, ale tiež zaisťuje neuveriteľne jemný pocit na vašich nohách.

S týmito teniskami Merino si už nikdy nemusíte vybrať medzi pohodlím a štýlom - ponúkajú vám obaja v inteligentnom balíku.

Do príležitostného piatku v kancelárii sa prechádzate cez mesto alebo cez víkend prehliadku Discovery? Žiadny problém, náš LIQE je pripravený a ponúka vám pocit naboso, ktorý miluje vaše nohy.

>> liqe <<  

Späť na blog
1 od 3