Elegancia s bosými topánkami

Eleganz mit Barfußschuhen

Po dlhom letnom období v sandáloch sa vaše uzavreté topánky pre vás zdajú príliš úzke a nepohodlné? Potom ešte jedného nemáš ZAQQ Bosá topánka!

Myslíte si, že topánky naboso sú dobré pre voľný čas, ale v kancelárii absolútne nefungujú kvôli kódexu obliekania? Aj tu vás chceme dnes presvedčiť o opaku. 

ZAQQ Obchodné topánky naboso 

Naša obchodná zbierka vám ponúka štýl, ktorý potrebujete v podnikaní, a pohodlie, bez ktorého sa už nechcete obísť.

  

 

Váš elegantný George Boot 

Náš DUQE je ideálnou voľbou pre mužov, ktorí chcú nielen vyzerať dobre v obchodnom živote, ale tiež sa chcú cítiť pohodlne. 

Duqe optimálne podporuje vaše nohy a zaisťuje, že ste stále fit a energický, aj po dlhých hodinách v kancelárii. 

Bez ohľadu na to, aké výzvy majú deň - s duqe idete k nim uvoľnene a štýlovo.

>> duqe <<

 

 

 

 

Vaša klasická topánka Derby Suit 

Náš BRIQ bol vyvinutý, aby vám ponúkol to najlepšie z oboch svetov: nadčasová estetika klasickej derby topánky a neporovnateľného pocitu naboso pre maximálne pohodlie. 

Vďaka svojej charakteristickej otvorenej šnurovaní a minimalistickým dizajnom sa dokonale hodí do každého obleku a dáva vášmu oblečeniu ušľachtilú, ale jemnú poznámku. 

Či už s dôležitými obchodnými stretnutiami, prezentáciami alebo formálnymi príležitostiami - BRIQ zdôrazňuje vašu profesionalitu a zmysel pre štýl.

>> briq <<

 

 

 

 Nadčasová elegancia 

Bez zbytočných dekorácií a s jasnými čiarami, naša Qarma stelesňuje nadčasovú eleganciu.

Toto znížilo estetiku dokonale zapadá do modernej obchodnej módy, ktorá sa spolieha na funkčnú eleganciu.

Ale tieto baleríny nie sú len perfektnou voľbou v kancelárii. Kvôli ich jednoduchosti ich môžete skombinovať s rôznymi odevmi a mať vždy ženský dotyk.

>> qarma <<

 

 

 

Hravá elegancia 

Slučka-malá a nenápadná, môže byť pevnosťou premeniť jednoduchú topánku na výpis. Baleríny s dekoratívnou slučkou stelesňujú dokonalú interakciu elegancie a hravosti. 

Či už s elegantnými šatami alebo džínsami, tieto baleríny vám vždy dávajú najvyššie pohodlie v ženskom vzhľade.

>> looq << 

 

 

 

Vaša elegantná čipka 

Uprednostnili by ste elegantnú čipku -up? Potom je Iqon presne tvojou bosou topánkou.

Vďaka svojmu klasickému, nadčasovému dizajnu sa Iqon vyhovuje každému obchodnému oblečeniu a zdôrazňuje vašu profesionálnu charizmu. 

Deň v kancelárii môže byť dlhý a vyčerpávajúci, ale so stresom zostáva doslova na dverách. Táto topánka je taká ľahká, že ju ťažko cítite, dokonca aj po hodinách na nohách. 

>> iqon << 

 

 

 

Vaša neformálna teniska so štýlom

Nemusíte chodiť do descódu a radšej chodíte do kancelárie náhodne a stále presvedčte štýl? 

Potom je náš kožený sanktor Qool pre vás ideálny! Či už ide o elegantné nohavice alebo džínsy, táto topánka naboso vám vždy dáva skvelý vzhľad.

>> qool << 

 

 

Váš obchodný náhodný šnur

Niekedy je menej viac - a to je presne to, čo stelesňuje Peaq. Táto jednoduchá škrupina pre mužov je ideálnou voľbou pre každého, kto sa spolieha na uvoľnený, ale štýlový obchodný vzhľad v kancelárii. 

Jeho jasný a priamy dizajn ho robí všestranným - či už s dobre stráženým chino, klasickými džínsami alebo elegantnými tkaninovými nohavicami. Náš Peaq hladko zapadá do vášho štýlu.

>> Peaq << 

 

 

 

Vaša obchodná čipka čln

S naším Yorqom začnete denný štýlovo a uvoľnene - pripravení ľahko zvládnuť každú výzvu s ľahkosťou. 

Tieto topánky kombinujú klasickú eleganciu s neporovnateľným pocitom topánok naboso - skutočný gamuchanger pre vašu každodennú prácu. 

Jednoduchý, ale štýlový rez sa zmestí na každé obchodné oblečenie a dáva vám nádych nadčasovej triedy.

>> yorq <<

 

 

Váš teniska pre obchodný vzhľad

Aj keď naša Qore Low Black nie je klasická obchodná topánka, v žiadnom prípade nie je nižšia ako jej tradičné náprotivky. Dokazuje, že teniska môže byť nielen športový, ale aj elegantný a vhodný na podnikanie. 

Vo svete, v ktorom je kód obliekania čoraz flexibilnejší, je Qore Low Black ideálnou voľbou pre každého, kto si cení moderný, súčasný vzhľad bez toho, aby sa vyhýbal profesionalite.

>> Qore <<

 

Späť na blog
1 od 3