Zákaznícke skúsenosti v zime s ZAQQ Bosé topánky

Kundenerfahrungen im Winter mit ZAQQ Barfußschuhen

Chceli by ste vedieť, aké to je nosiť v zime topánky naboso? 

Recenzie zákazníkov v zime

Naši zákazníci to vyskúšali a sú nadšení! Hovoria o útulných nohách napriek chladu a snehu a úplne novýmu bežeckému pocitu, ktorý naše topánky ponúkajú v zime.

Nechajte sa inšpirovať vašimi recenziami a zistiť, ako topánky naboso môžu obohatiť vašu zimu!

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

 

Teplé bosé topánky zimné čierne  

Teplý a anti -slip 

Okrem toho, že sú pohodlné a teplé, inšpirujú ma, pretože podrážka je taká klzká.

Skúsil som ju na ľadovo kvôli tomu a vždy som sa cítil bezpečne. Nikdy som nemal také topánky.

- Karin o Qore Mid Winter Black -

>> Qore << 

 

Teplé bosé topánky zimné muži čierne 

Žiadne potenie, žiadny Müffeln

V septembri som si kúpil svoj predpredaj 21. Odvtedy som ich nosil takmer každý deň (s výnimkou leta a turistiky v lete) a vždy som ohromený: žiadne potenie, žiadny Müffeln - ani po dvoch rokoch.

Zvuk je skutočne necitlivý na nečistoty, stačí ho utrite vlhké, hotové. Geniálny vynález. [...]

Jedinou nevýhodou: Bohužiaľ k dispozícii iba v jednej farbe, inak by som už súčasne mal súčasne.

- E. Biebrich o prequel Winter Vegan Black -

>> Prequel <<   

 

Čierne zimné bosé topánky Ženy

Stoja za každý cent

Topánky som mal už viac ako rok a môžem túto topánku odporučiť všetkým. Udržiavajú sa veľmi v teple, keď je vonku zima - na začiatku som o tom pochyboval cez tenkú podrážku - ale moje pochybnosti neboli potvrdené. Samozrejme, musím tiež povedať, že pri -10 stupňoch sa cítim pohodlnejšie s ďalšími hrubými ponožkami, ale to je môj čisto subjektívny pocit. Pretože to je tiež na srsti, udržiavajú sa tak dobre - pri veľmi nízkych teplotách, ale najneskôr s hrubými ponožkami. Rez topánky to tiež umožňuje bez toho, aby sa noha akýmkoľvek spôsobom cítila. Taktiež bežia veľmi pohodlne. V zimnej topánke som sa nikdy necítil tak pohodlne. ...

... noha má priestor a môže sa obzvlášť zvrhnúť a tiež idem oveľa viac vedome, pretože podrážka je pekná a mäkká. Dokonca aj po dlhých prechádzkach nemám bolesti chrbta, ak som nosil svoje topánky. Veľmi pozitívne je, že koža je stále mäkká a hladká ako prvý deň. Vždy som sa o to staral s čistiacou penou a čiernou krémom na topánky, nič viac. Žiadne škrabance, žiadne krehké miesta - môžete vidieť veľmi dobrú kvalitu kože nappa. Celkovo vzaté, 12 z 10, už si objednali ďalšie dva páry, ktoré som dnes dostal a ktoré sa zmestia, ako aj rukavice. Nikdy iné topánky, stojí za to každý cent! ❤️

- Alisa o kvintickej zimnej vodeodotesnej čiernej farbe -

>> kvintický <<  

 

Čierne topánky na zimné bosé topánky 

Absolútny špičkový produkt

 Obuvné topánky som nosil iba 10 rokov a vždy som vyskúšal „zimné bosé topánky“ od všetkých možných výrobcov. To vlastne viedlo k uvedomeniu, že „zima“ a „bosé topánky“ sú dva nekompatibilné protiklady ... V skutočnosti je „Quintic Winter“ prvou skutočnou „zimnou bosou topánkou“, ktorá si zaslúži toto meno! Úžasne teplé, dokonca aj pri -10 °, super flexibilný, vysoký kvalitný spracovaný a neuveriteľne príjemný na nosenie. Veľmi mäkká koža sa dokonale prispôsobuje tvaru chodidla. Naozaj absolútny špičkový produkt, veľký kompliment pre obuvníkov!

 - Markus o Quintic Winter Black -

>> kvintický <<  

 

Nepremokavé bosé topánky zima

Miera vecí 

Čo nosíte, aby ste v zime pochodovali bahnom a snehom? EXPEQ sa stala mojou prvou voľbou. Super pohodlné a ľahko čistiteľné, nákup sa skutočne oplatil.

- Thomas Via EXPEQ -Black Witerproof -

>> expeq << 

 

Boso Topuk 

Priľnavosť je skvelá 

Skvelé turistické topánky, vkĺznite a utečte. Je to naozaj tak. Nemusíte to prevádzkovať. Priľnavosť je tiež skvelá a vodotesná. Cena určite stojí za to. Teraz dúfam, že je mojím spoločníkom niekoľko rokov.

- Marion Via Treq Camel Witerproof -

(Fotografie vodotesného Treq Cognac)

>> Treq <<  

 

Nepremokavá vegánska bosá topánky hnedá 

Nohy zostávajú suché a teplé 

S touto topánkou som veľmi spokojný. Či už mokré lúky (test vytrvalosti) alebo sneh, chodidlá zostávajú suché a teplé.

- Katrin prostredníctvom expeq vegan cuoio -

>> expeq << 

 

Vonkajšie topánky naboso modré muži

Svetlo a super priľnavosť 

Po vstupe do najpohodlnejších topánok, aké som kedy mal. Skôr nie pre teplé mesiace, ale ideálne pre prechodné obdobie a dokonca aj pri prvej túre a mrazivej úrovni, nohy zostali príjemne suché a teplé. Z dôvodu trochu silnejšej podošvy nie je to absolútny pocit behu naboso, ale topánky sú ľahké a majú super priľnavosť. Dúfajme, že topánky trvajú dlho. Kúpte si odporúčanie!

- Frank Via Terraq Azure Witerproof -

>> Terraq <<  

 

Obchodné bosé topánky zima 

Príjemne teplé v snehu 

Noste tieto topánky v druhom roku. Super pohodlné a tiež príjemne teplé v snehu na rozsiahlej zimnej prechádzke v snehu. Stoja za vaše peniaze.

- Werner o Arq Black -

>> arq <<  

Späť na blog
1 od 3