Nakoniec som našiel správne sandále

Endlich habe ich die richtigen Sandalen gefunden
Christoph považuje svoj nový QLear Dark Brown oveľa krajšie, ako je uvedené na fotografiách v obchode. Ale nielen to, že je tiež presvedčený o pohodlí a nesie otvorenú topánku na bosú na túry, pohyby a dokonca aj v kancelárii. Takže našiel letnú topánku pre každú príležitosť.

Teší nás, že sa vám veľmi páči náš QLear a prajeme vám veľa pekných zájazdov s ním.


Chcete nám tiež poslať správu o publikácii?

Potom nám napíšte:
we@zaqq.de
__________

Skúsenosti-zataqq-barefoot topánky qLear-3
Obuvné topánky nosím iba asi 6 rokov a som úplne presvedčený o tomto koncepte. Doteraz som nosil hlavne topánky od inej spoločnosti a bola som ohromená kvalitou. Bohužiaľ, po krátkom čase nosenia niekoľko z týchto topánok sa rozlúčilo, takže hľadám alternatívy.
Skúsenosti-zataqq-barefoot topánky qLear-4

Predtým som si kúpil topánky od spoločnosti Zaqq, ktoré ma presvedčili svojím pohodlím a trvanlivosťou.
Už dlho som hľadal každodenný variant, už som vopred vyskúšal sandále s odlúčovačmi špičky, ale nanešťastie som sa s tým nedostal. Nakoniec som si kúpil tmavo hnedé sandále QLear od Zaqq, teraz do tejto topánky:

Najprv považujem jeho vzhľad príťažlivejšie, ako je uvedené na webovej stránke. Topánka vytvára robustný a vysoký kvalitný dojem pri spracovaní a týkajúce sa použitých materiálov.
Šnurovanie s pripevňovačom suchého zipsu uprostred chodidla je pekný gadget, ktorý zaisťuje, že cez oblasť nič nedosiahne.
Krabica na nohách je dostatočne veľká, mal som šťastie so 45, mojou štandardnou voľbou. Topánka nekĺzne a na nohe sa nezováva. Vnútorná koža je príjemne mäkká, dúfam, že sa cez ňu nebude trieť.
Skúsenosti-zataqq-barefoot topánky qLear-5
Topánku som už používal pri prechode na 4. poschodie, dostal som za mnou niekoľko túr a pravidelne som bol na ceste na dlhších bicykloch.
To, čo ma pozitívne zasiahne, je to, že topánka menej pripomína topánku naboso, pretože tenká podrážka zjavne stále vypúšťa zvnútra. Výsledkom je, že kontakt pôdy nie je taký priamy, stáva sa príjemným, ale iba mierne odpruženým.

Skúsenosti-zataqq-barefoot topánky qLear-6
Zdá sa, že tmavo hnedá qlear je tiež vybudovaná pre vytrvalostný stres. Dokonca ani po tom, čo beží celé hodiny, je topánka príjemná na chodidle, netlačí a nedáva žiadnym smerom, ako obvykle s bosými topánkami.
Skúsenosti-zataqq-barefoot topánky qLear-4
Okrem toho topánka vyzerá veľmi dobre a môže sa nosiť aj v kancelárii a keďže Covid19 sa predpisy o odevoch v kancelárii uvoľnili. Takže v kancelárii nie je problém.
Záver: Táto tmavo hnedá qlear je pre mňa ten pravý. Je vzdušný, pohodlný, niečo vydrží a tiež vyzerá dobre.

Späť na blog
1 od 3