Balerína bosá topánky, ktoré sa hodia do všetkého: Twist Velours Black

Ballerina Barfußschuhe, die zu allem passen: TWIST Velours Black
Po dvoch operáciách nôh našla naša zákazník RIA pohodlnú topánku balerín, ktorú môže štýlovo nosiť nohavicami a sukňami.

Teší nás, že ste našli pohodlnú a ženskú topánku s naším zvratom a prajeme vám pekné leto s vysokým nosením pohodlia.


Chcete nám tiež poslať správu o publikácii?

Potom nám napíšte:
we@zaqq.de

Skúsenosti-zataqq-twist-2
Nedávno som spoznal vaše topánky na internete, pretože som hľadal pohodlné topánky. Je škoda, že som ju už nepoznal, mohol som ušetriť veľa nepríjemných nákupov, ktoré musel často upravovať švajčiar.
Po operácii dvoch nôh som absolútne potreboval dobrú kvalitu a dobre. Našiel som oboje v Zaqq v čiernej baleríne Twist Velor.

Hľadal som balerínu v neutrálnej farbe, ktorú môžem inak kombinovať pre čo najviac odevov. Takže veľa môjho výberu na Zaqq Twist Velours Black Ballerina.
Perfektne zapadá do dlhých a šortiek, ale tiež rovnako dobre s sukňami a oblečením v rôznych dĺžkach. Vzhľadom na čiernu farbu je klasická a cez velor sa zdá, že je uvoľnená a elegantná. Okrem toho existuje slučka, ktorá dáva topánke ženský vzhľad a čiapka topánky a slučka má lesklý vzhľad, ktorý dáva balerinám osobitný nádych. Táto topánka je skutočná celá.
Skúsenosti-Zaqq-Twist-3
Topánka sa ľahko stará, ťažko akceptuje prach a ak by sa mala vyčistiť, je možné ju vyčistiť rovno. Funguje to bez problémov a topánka vyzerá znova. Topánka ma robí veľkým potešením, je úžasná a tiež robí štíhlu nohu.

Najprv som nosil baleríny doma a potom som prvýkrát nosil vonkajšie ponožky, ako som to robil inak. Povzbudený vysokou úrovňou pohodlia som opustil ponožky preč- a nemal som žiadne tlakové body- jednoducho úžasné!
Okrem toho majú baleríny skvelý moderný dizajn a sú také ľahké. Prosím, drž to. Považujem za úžasné, že topánky Zaqq nemusia byť v prevádzke. Určite ste veľkou pomocou pre každého, kto má problémy s vašimi nohami a nechcete sa obísť bez elegantného dizajnu. Top topánky!
Ponúknite tiež baleríny v tmavomodrej farbe s tmavou podrážkou, napr. Twist alebo Suqar. Okamžite by som ich kúpil.


Späť na blog
1 od 3