Vzdušná bavlna na leto

Luftige Baumwolle für den Sommer

Naše topánky z bavlny naboso sú ideálne na leto. Vyzerajú nielen čerstvé a moderné, ale tiež vám ponúkajú pohodlie v horúcich dňoch, ktoré nezanecháva nič, čo by bolo potrebné. 

Svetlo a obzvlášť priedušné 

Mäkká bavlnená tkanina sa jemne hniezdi na pokožke a zabraňuje trením. Okrem toho vám tieto ľahké Zaqqs ponúkajú prirodzenú slobodu pohybu a nechajte vaše nohy v lete voľne dýchať.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ. 

 

 

Vegánska pletacia topánka pre každú príležitosť 

Táto očarujúca pletacia topánka vyrobená z vegánskej bavlnenej tkaniny sa rozvíja pri každom kroku. Náš Qnit, známy svojou ľahkosťou a priepustnosťou, sa ukazuje ako ideálny spoločník, či už pri prechádzke cez metropolu alebo v športovom použití.

Noste náš Qnit v čiernej alebo bielej farbe na elegantnejšie oblečenie alebo si vyberte jednu zo živých farieb pre uvoľnený príležitostný vzhľad alebo ďalšie športové dobrodružstvo.

>> qnit <<  

 

 

 

Obzvlášť vzdušný 

Croqet je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa nechcú obísť bez svojich tenisiek, dokonca aj v dňoch pretrvávajúcich.

V prednej oblasti sme integrovali hrubú bavlnu, ktorá umožňuje vašim nohám dýchať bezdrôtovo. Náš Croqet je obzvlášť vhodný pre všetky športy, ale tiež vyzerá ohromujúco v prípade príležitostného mesta.

Vzduch - pohodlný, pohodlný a chladný - čo viac potrebujete?

>> croqet << 

 

 

Ženský šport 

Ak chcete ponúkať nohám elegantnú škrupinu bez toho, aby ste sa zdržali maximálnej slobody pohybu, potom je táto topánka naboso perfektnou voľbou.

Klasický balerin Cut dostane športový dotyk cez bielu podrážku bez toho, aby stratila ženskú charizmu.

Zabudnite, že tleniete teplo po dlhých prechádzkach v lete! S Suqarom vo verzii bavlny sa vždy tešíte ideálne klimatické podnebie vďaka svojej vynikajúcej priepustnosti vzduchu.

>> Suqar <<  

Späť na blog
1 od 3