Nepremokavé a nutschfest ZAQQ Bosé topánky

Waterproof & Rutschfest | ZAQQ Barfußschuhe

Čo je obzvlášť dôležité na jeseň?
Samozrejme, vodotesná topánka naboso, s ktorou sa neskĺznete ani na mokré listy.

Nepremokavý a nutschfest

Náš ZAQQ Jediná tera a ultraprip sú optimalizované tak, aby vám poskytli veľa priľnavosti. V kombinácii s vodotesným zvrškom máte perfektnú jesennú topánku s bosým pocitom.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.


Vysoko v akomkoľvek počasí

Či už nosíte náš Q2 vo vlhkom jesennom počasí v každodennom živote alebo na dlhých turistických prehliadkach - ste vždy dobre vybavení touto bosou topánkou.

Vďaka vodotesným materiálom zostávajú vaše nohy suché aj v daždivom počasí, zatiaľ čo ZAQQ Terra Sole vám ponúka optimálne držanie v klzkých cestách.

S Q2 sa ľahko vyjde vysoko, vonkajšia loď, ktorá je veľkým potešením v každom teréne.

Q2




Pohodlné, bezpečné a absolútne odolné voči poveternostným vplyvom

Náš esqape/sqout vás sprevádza s ZAQQ Terra Sole cez každú jesennú výzvu - pohodlné, bezpečné a absolútne odolné voči poveternostným vplyvom!

Vizuálne presvedčuje Esqape/SQUT s moderným dvojfarebným dizajnom, ktorý je k dispozícii v rôznych farebných kombináciách, ako je modrošedý, modrooranžový alebo hnedý oranžový.

Môžete ho ľahko kombinovať s vonkajším oblečením. Táto štýlová topánka tiež prerušuje skvelú postavu v každodennom živote s náhodnými džínsami a svetrami.

Esqape

Skátor



Pre mokré jesenné a chladné zimné počasie

Treq/Terraq je perfektná vonkajšia loď na mokré jesenné a chladné zimné počasie.

S rôznymi farbami, vrátane silnej žltej a modrej a nadčasovej šedej, hnedej a zelenej, je niečo pre každú chuť. Pre chladné dni sú dva zimné vzory k dispozícii v čiernej a hnedej farbe s teplým kŕmením.

Vďaka svojim nepremokavým materiálom a obzvlášť non -slip ZAQQ Terra Sole vám ponúka optimálnu ochranu a stabilitu TREQ na akomkoľvek povrchu.

Treq

Teraj




Suché nohy a ultragrip

Náš prieskumník je váš ideálny spoločník pre každú jesennú stajňu.

Prieskumník, ktorý je k dispozícii v klasickej hnedej a čiernej farbe, sa zmestí takmer na každé oblečenie a dá sa dokonale používať na športové túry aj na uvoľnené prechádzky.

Vďaka svojim nepremokavým materiálom zostávajú vaše nohy suché aj za nepriaznivého počasia. Ten ZAQQ Ultraip Boso Sole vám nielenže ponúka príjemný bežecký pocit, ale aj navyše zastávajte na klzkých povrchoch.

Prieskumník



Vonkajšia loď v nadčasovom dizajne

Vonkajšie topánky Mounteq sú nielen funkčné, ale vždy sa dokonale hodia s nadčasovým dizajnom.

Náš nekvalitný a flexibilný ZAQQ Terra Sole vám poskytuje potrebnú podporu a slobodu pohybu, ktorú potrebujete.

Koža sa v priebehu času dokonale prispôsobuje vašej nohe a zaisťuje zážitok z nosenia jednotlivca. S nepremokavým kŕmením zostávajú vaše nohy spoľahlivé, aj keď prší.

S Mounteq je lezenie na ďalší horský vrchol dvakrát toľko zábavné.

Hory

Späť na blog
1 od 3