Už vypredané, ale nebojte sa!

Bereits ausverkauft, aber keine Sorge!

Naša nová kolekcia bootovania bola tak dobre prijatá, že mnoho veľkostí bolo vypredaných po niekoľkých dňoch. Sme veľmi šťastní! Môže to trvať 8 až 12 týždňov, kým nie sú všetky veľkosti opäť na sklade. 

Ale neboj sa 

Pretože v obchode nájdete obrovský výber rôznych topánok. Ak chcete prejsť prechodným obdobím v pohodlných topánkach, pozrite sa na tieto modely.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

 

 

Elegantný a vysoký rez 

Seleqt Stretch je boot, ktorý sa skutočne zmestí na každé teľa!

Poznáte problém s vysokými topánkami? Buď príliš široký alebo príliš úzky, ale nikdy úplne nesedí na teľatách? S našou seleqt sme pre vás vytvorili vynikajúce riešenie.

V zadnej časti hriadeľa sú šité dve vložky na úsek, ktoré jednoducho vyvolávajú pocit, že sa tento topánok raz cíti.

Seleqt je elegantný a štýlový. Preto ho môžete skutočne skombinovať s čímkoľvek.

>> seleqt <<

 

Super a napriek tomu štýlové 

Prajete si tenisku s vysokým vrchom v modernom retro vzhľade? 

Vytvárame vintage efekt nášho SNAQ s jemne brúsenou tmavo hnedou kožou nappa a jasnou vnútornou podšívkou, ktorá je vypnutá. Vďaka bielej podošvy sa topánka vyzerá úplne moderne. 

Chcete štýlový vzhľad, ktorý je zároveň Megacool? Potom potrebujete SNAQ!

>> Snaq <<   

 

 

Od príležitostných po elegantné 

Chelsea topánky sú kultové! Pôvodne boli navrhnuté ako krátka jazda v Anglicku, ale rýchlo sa dostali do každodenného života.

Mnoho hudobníkov vrátane členov chrobákov uprednostňovalo nosenie svojich topánok Chelsea a dôrazne prispelo k tomu, že sa stali tak populárnymi.

Nielen pre džínsy tieto topánky naboso vyzerajú v pohode, ale môžete ich tiež nosiť s nohavicami obleku!

>> kapitál <<

 

Farebné a štýlové 

QOM je naša topánka s vyššou bosou, ktorá jednoducho presvedčí každého svojím hriadeľom!

Či už viac štrajkuje v červenej alebo modrej alebo viac rezervovanej v čiernej, šedej alebo hnedej farbe, v Qom vždy rezať dobrú postavu a bežíte ako na oblakoch.

>> qom <<   

 

 

Ušľachtilý a jednoduchý

Náš Riquet kombinuje vznešený vzhľad s bežeckým pocitom, ktorý je na druhom mieste.

Riquet nemusí zdobiť, pretože samotná leštená koža s vysokou leštenou mäkkou nappa dáva topánke jej jednoduchú eleganciu.

Aby sme zaistili maximálny komfort, rozdelili sme hriadeľ dva a spojené popruhom. Takže môžete túto šírku veľmi ľahko regulovať cez striebornú pracku sami a vždy mať potrebnú držbu.

>> Riquet <<   

 

Nobel a elegantný 

Qorby vždy vyzerá štýlovo so svojou leštenou hladkou kožou v Braun. Či už v kancelárii, prechádzka mestom alebo na rozsiahlu prechádzku - s Qorby ste úplne pohodlní a elegantné podrážky.

 Polovičná topánka naboso je vyrobená z jemnej kože, ktorá nielenže vyzerá ušľachtilé, ale tiež nosí úplne príjemne a dokonale sa prispôsobuje vašim nohám.

>> Qorby << 

Späť na blog
1 od 3