Utiahnite bez šnúr: Zasuňte na bosé topánky

Ohne Schnüren blitzschnell anziehen: Slip On Barfußschuhe

Naše Zaqqs, ktoré sa majú vkĺznuť, sú ideálne pre každého, kto miluje rýchlo a ľahko vkĺznuť do vašich bosých topánok a okamžite začať. 

Bosé topánky na vkĺznutie 

Žiadne zarážajúce, žiadne vzpery, žiadny stres - jednoducho sa obliekajte a choďte! Ideálne na hektické ráno alebo spontánne dobrodružstvo. 

Max, teraz nájdite svoj pocit -dobrová topánka v ZAQQ Nakupujte!

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

 

 

Najlepšie zastavenie a dokonalé pohodlie 

Naše inovatívne sandále SLIQ vám ponúkajú optimálne držanie a neporovnateľné pohodlie nosenia.

Vďaka praktickej elastickej kapele je zdĺhavé výkyvy alebo vzpery nadbytočné. Stačí vkĺznuť a ísť!

Rozhodnite sa pre Simple Black, ak sa vám páči klasika alebo nastavte elegantné vyhlásenie s Noble Silver. Ak chcete štrajk, vyberte vzrušujúce farby, ako je oranžová alebo červená.

>> sliq <<  

 

 

Nadčasový, ženský dizajn 

Naša qalma ponúka všetko, čo chcete, od santalového: ženského štýlu, pohodlia a praktickosti.

Elastická vložka umožňuje rýchlu a ľahkú tesnosť, takže nestratíte čas s nepríjemnými prackami. Stačí vkĺznuť a ísť - letná móda môže byť taká priama! 

Bez ohľadu na to, či nosíte elegantné šaty alebo príležitostné džínsy, sandále Qalma naboso vždy dokonale zapadajú. Svoju jednoduchú eleganciu robí ideálnym spoločníkom pre každú príležitosť, od uvoľnenej prechádzky mestom po prechádzku na pláži.

>> qalma <<   

 

 

 

Elegantný obchodný hrot

Nefunguje to elegantnejšie ako s týmto obchodným loaferom! Päta naznačená zvonka, kaptoe s jemnými broguingmi a dvoma ušľachtilými prackami robia z tejto bosej topánky skutočnú vzácnosť.

MONQ vám nielen prináša ďaleko v podnikaní, ale tiež vás sprevádza v každodennom živote s najvyšším pohodlím.

>> Monq << 

 

 

Nekomplikované a pohodlie 

Tseqa čierna na skĺznutie je perfektnou kombináciou nekomplikovanosti a maximálneho pohodlia.

Táto topánka naboso prekvapuje svojou ľahkosťou a vynikajúcou dýchacou aktivitou. Vďaka tomu je ideálnym spoločníkom na dlhé dni, keď veľa cestujete.

Jednoduchá, čierna prémiová velorová koža a dizajn bez šnurovania dávajú Tseqa čiernej neformálnej, neformálnej postave, ktorá sa bez námahy zapadá do akéhokoľvek šatníka. 

>> tseqa <<    

 

 

Sklz teniska 

Rýchlo sa postihli a môžete začať! Na ďalšej horách, cez les alebo cez mestské štvorcové, určite máte to, čo je potrebné, aby ste sa stali obľúbeným teniskou pre každú príležitosť.

Elastické, vegánske tkanivo zo sieťoviny sa vyznačuje vysokým pohodlím. Perfektne objíma vašu nohu bez obmedzenia. Čo potrebuješ viac?

>> sqy <<

 

 

Ženský hrot 

Objavte Qerp, ženský loafer, pohodlie a štýl nádherným spôsobom. Táto sklzová topánka zapôsobí svojou flexibilitou, trvanlivosťou a podrážkou nečleniny. 

A najlepšie na tom: vyzerá to neuveriteľne elegantne! Či už v každodennom živote, v kancelárii alebo pri elegantných príležitostiach - s Qerp na nohách ste vždy dobre oblečení. 

Zaobchádzajte so svojimi nohami tento luxus a zažite, ako sa móda a pohodlie spájajú na najvyššej úrovni.

>> Qerp <<   

 

 

 

Maximum bez pešej 

Ste dlho po maximálnej slobode chodidla, či už si oddýchnete doma alebo preskúmajte svet? Potom sú SOQQS pre vás to pravé!

Špeciálnym vrcholom ponožkových topánok je vaša tenká a flexibilná podrážka, ktorá vám umožňuje zvinúť ich malé. Takže sotva zaberáte priestor a dá sa ľahko uložiť vo svojej cestovnej alebo športovej taške.

Zúčastnil sa a utekal, samozrejme so SOQQ!

>> SOQQ <<

Späť na blog
1 od 3