S iba 3 pármi topánok počas celého roka

Mit nur 3 Paar Schuhen durchs ganze Jahr

Máte príliš veľa topánok, z ktorých väčšina je nevyužitá v okolí skrinky na topánky? Znížený výber topánky môže byť veľmi oslobodzujúci! Niekedy je menej viac. 

Potrebujete iba tri páry topánok 

Ak chcete mať iba pár topánok, musíte si dobre vybrať od začiatku.

Tu sú naše tipy.

1. Komfort

Najdôležitejšia vec s novými topánkami je pohodlie. Nepríjemné topánky sú vesmírnymi lupičmi v Schuhrgalu, pretože ak ste úprimní, nikdy ich nebudete nosiť. Aké dobré je to naše ZAQQ Bosé topánky sú navrhnuté pre najvyššie pohodlie. 

2. Dizajn

Ak chcete vlastniť iba niekoľko topánok, mali by ste uprednostňovať modely, ktoré sú nadčasové a zmestia všetko. Preto vyberte jednoduché vzory v jemných farbách. 

3. Účel a sezóna

V zásade stačí 3 páry topánok:

Niekoľko nepremokavých topánok, ktoré sa dajú nosiť v zime s vlnenými ponožkami, niekoľko tenisiek voľného času, ktoré môžete nosiť aj pre športy a niekoľko sandálov na horúce dni.

Svoj odev na topánky môžete dokončiť elegantným párom bosých topánok, aby ste boli primerane oblečení pri formálnych príležitostiach a slávnostiach. Jednoduché, monochromatické, pohodlné - Tu sú naše návrhy pre vašu minimalistickú zbierku obuvi po celý rok!

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

Vonkajšie topánky naboso 

Pre vonkajšie a mesto 

Ľahké, flexibilné a vodotesné - náš vodotesný EXPEQ zapôsobí na najvyššie pohodlie a funkčnosť.

Vo vetre a počasí sú vaše nohy suché a teplé, keď slnko svieti, sú dobre vetrané priedušnou membránou.

A ak chcete viac, nemôžete nielen prepraviť túto topánku na bosú na turistické nohavice, ale aj vďaka vznešenému a úžasne jednoduchému dizajnu aj každému mestskému oblečeniu.

>> expeq << 

 

Športové bosé topánky vyrobené z bavlny

Pre Sport & City 

Qnit je všestranná teniska, ktorá vás motivuje ako športového kamaráta v najlepšom predstavení. Prináša vás rovnako dobre k príležitostnému oblečeniu cez mesto.

Najlepšie je osloviť farby šedej, čiernej alebo bielej, aby bolo možné nosiť tento tenisku naboso na akomkoľvek požadovanom oblečení.

>> qnit << 

 

Bosé sandále ženy 

Pre horúce dni 

Horúce leto si vyžaduje vzdušné sandále. S našimi modelmi SLIQ, Flaqe alebo CLIQ máte jednoduché vzory a jemné farby, ako sú čierne, hnedé alebo béžové, ktoré jednoducho zodpovedajú každému oblečeniu.

V obchode máte obrovský výber ženských sandálov naboso. Pozrite sa a uchopte svojho obľúbeného, ​​aby ste si skutočne užili prvý teplý deň.

>> sandále ženy <<

 

Bosé sandále muži čierne

Na leto 

Ak sa chcete rýchlo a vysunúť dovnútra a von, náš Flipflop Qoss má pravdu. Náš QLear ponúka trochu viac pozastavenia, s ktorou môžete tiež ísť na mierne túry.

Ak si kúpite QLear Black a nosíte ju s čiernymi ponožkami, vyzerá ako normálny teniska, ideálny na jar.

>> sandále muži <<  

 

Vodotesný oblek naboso topánky 

Elegantné dokonca aj cez dažď 

Či už v dôležitom dátume obchodu alebo v elegantnej večernej udalosti, vždy sa s týmito derbies s istotou zaoberáte.

Vychutnajte si luxusné pohodlie našich Briqs Black Witerproof, ktorý vás privádza cez deň, aj keď prší štýlom a eleganciou.

>> obchodní muži <<

 

Elegantné balerína bosé topánky Ženy

Pre elegantný vzhľad 

Niekedy to musí byť elegantnejšie. Naša Qarma je pokojná topánka Balerína naboso, ktorá sa vždy hodí. Vo svojej lesklej koži vyzerá štýlovo pre každý obchodný outfit, rovnako ako sa hodí k šortkám alebo rocku vo svojom voľnom čase.

Chcete to hravejšie? Pozrite sa do obchodu, máme vašu obľúbenú balerínu!

>> balerína <<

Späť na blog
1 od 3