Ľahké, flexibilné a priedušné: ZAQQ Obuv

Leicht, flexibel & atmungsaktiv: ZAQQ Laufschuhe

Naše bežecké topánky sú vyrobené z priedušných materiálov a majú dobre premyslený dizajn, ktorý zaisťuje, že vaše nohy zostanú príjemne chladné a suché aj pri intenzívnych aktivitách. 

ZAQQ Obuv

S ZAQQ V lete nie sú žiadne výhovorky.

Ľahké, flexibilné a priedušné - môžete sa pohybovať voľne a bezstarostne, bez ohľadu na to, ako je vonku horúco.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

 

Nová dimenzia behu

S SHOQQ zažijete novú dimenziu behu. Ponúka vám perfektnú kombináciu ľahkosti a podpory.

Táto bežecká topánka je k dispozícii v štyroch štýlových farbách, ktoré majú jednu spoločnú vec: neporovnateľný pocit behu na oblakoch.

SHOQQ kombinuje športový dizajn s elegantnou jednoduchosťou. Či už v každodennom živote, v práci alebo počas vášho každodenného joggingového kola - táto topánka naboso je ideálnym spoločníkom pre každú príležitosť.

>> shoqq <<  

 

Výnimočný dizajn so zárukou pohodlia 

S SPIQE máte zaručené, že na vás vytiahnete oči. Vďaka jeho modernému dizajnu je skutočný oči. 

Táto bosá topánka je navrhnutá tak, aby optimálne podporovala vaše nohy, čo vám dáva maximálnu slobodu pohybu a bezstarostný pocit, že sa v rovnakom čase beží bezstarostný pocit. 

Bez ohľadu na to, či ste sa rozišli na beh, chôdzu alebo len uvoľnenú prechádzku v parku - SPIQE je vždy dokonalým spoločníkom.

>> spiqe <<   

 

 

Vaša cesta a podporovateľ 

Náš SQIP je viac ako len topánka. Je to vaša cesta, váš podporovateľ a váš partner na ceste k aktívnejšiemu a zdravšiemu životnému štýlu. 

Jeho dynamické prispôsobenie a podrážka ne -slip zaisťujú, že sa môžete úplne sústrediť na svoj tréning. Bez ohľadu na to, ktorý šport cvičíte, SQIP vás privádza k najvyššiemu výkonu. 

Zažite rozdiel, ktorý dokáže dokonale navrhnutá športová bosá topánka, a nechajte sa presvedčiť o kvalite a pohodlí SQIP.

>> sqip << 

 

V našej kategórii „beh“ ide viac

Tu nájdete naše Zaqqs, ktoré s ich priedušnými materiálmi a dobre premyslenými vzormi zaisťujú, že vaše nohy zostanú príjemne chladné a suché, keď ste aktívny v športe. 

Cítite sa motivovaný, cítiť sa, cítiť sa ZAQQ.

>> všetky bežecké topánky pre ženy <<   

>> Všetky bežecké topánky pre mužov <<

Späť na blog
1 od 3