Bosá topánka nemôže byť lepšia!

Besser geht ein Barfußschuh nicht!

Ste pripravení na novú úroveň štýlu a pohodlia? Predstavujeme EXPEQ - bosá topánka, ktorá je vyrobená nielen pre outdoorové dobrodružstvá, ale tiež znižuje skvelú postavu v každodennom živote!

Štýlové cez mesto a bezpečné v teréne

S EXPEQ získate vynikajúcu funkčnosť a ušľachtilý dizajn, ktorý vyhovuje každej príležitosti.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

Vonkajšie bosé topánky muži
ExpEQ: Z kože po vegán

Tieto napoly vysoké, vodotesné vonkajšie topánky sú k dispozícii v troch elegantných farebných variáciách: čierne, rôzne odtiene hnedej a modrej -gray.

A najlepšie? Môžete si vybrať medzi rôznymi materiálmi, od kože po vegánske, v závislosti od vášho osobného štýlu a vašej viery.

>> expeq <<



Vonkajšie topánky naboso hnedé ženy

Pohodlie a funkčnosť

Podrážka, ktorá je odolná voči oderu, vám ponúka odolnosť proti šmyku a je obzvlášť odolná. Napriek tomu máte úžitok z flexibilnej podrážky naboso. Takže môžete vnímať povrch pri každom kroku a trénovať svaly nôh.

Na konci hriadeľa sme poskytli polovičnú vonkajšiu topánku s obzvlášť mäkkou telesnou podložkou. To zaisťuje, že nič nestlačí ani netiekne.

>> expeq <<



Vodotesné topánky naboso
V slnku a dážď

Bez ohľadu na to, či cestujete v prírode alebo sa prechádzate ulicami mesta, vždy vyzeráte dobre s EXPEQ a cítite sa pohodlne.

Vďaka vodotesnému dizajnu s vysokou dýchacou aktivitou je táto vonkajšia obuv vždy vhodná bez ohľadu na počasie.

Urobte si expiq svojho nového spoločníka, či už ide o cestu do kancelárie, stretnutie s priateľmi alebo pri ďalšom dobrodružstve na púšti. Vaše nohy vám poďakujú!

>> expeq <<

Späť na blog
1 od 3