Bosá topánka alebo obchodná obuv?

Barfußschuh oder Business-Schuh?

Poznáte problém? Máte dôležité stretnutie, váš outfit je, ale vaše nepríjemné obchodné topánky už ničia dobrú náladu? 

Bosé topánky alebo obchodné topánky?

 Prečo vkĺznete do nepríjemných topánok, keď máte na výber pohodlného spoločníka? S naši ZAQQ Pre každú príležitosť prevádzkujete topánky naboso a so štýlom.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ. 

 

Oxford bosé topánky oblečenie topánky muži čierne 

Oxfordská topánka 

Nemôžete byť pohodlnejší ako s APEQ v podnikaní! Táto Oxfordská topánka kombinuje klasickú eleganciu s neporovnateľným pohodlím obuvi bosej.

Apeq Black, vyrobená z najlepšej čiernej teľacie kože, ponúka nielen nadčasový vzhľad, ale aj prirodzenú slobodu pohybu a dýchaciu činnosť, ktorú vaše nohy potrebujú v stresujúcom každodennom živote.

Každý, kto chce spracovať obchody, by mal mať náš Apeq!

>> Apeq <<

 

Brown Derby Suit topánky bosé topánky

Derby Suit Shoe

Briq je klasická topánka Derby Suit pre moderných pánov, ktorí nechce ohroziť štýl a pohodlie.

Táto firma naboso topánky ponúka nohám prirodzenú slobodu pohybu, priedušnosť a dokonalé fit.

Briq je k dispozícii v rôznych farbách a voliteľne s alebo bez broguingov, prispôsobuje sa každej príležitosti a štýlu.

Briq je ideálnym spoločníkom pre mužov, ktorí si cenia svoj vonkajší priestor a studňu nôh.

>> briq <<   

 

Obchodná balerína bosá topánky Ženy 

Všestranná balerína 

Štýlový je na vrchole vás? Stále nechceš robiť bez pohodlia? Potom je náš zvrat v poriadku! Vďaka svojej super flexibilnej podrážke ju môžete tiež uložiť do kabelky, aby ste mali vždy po ruke pohodlnú dvojicu topánok.

Či už na uvoľnenú prechádzku v parku, v kancelárii alebo pri zvláštnych príležitostiach - baleríny Twist sú vo svojich 24 rôznych verziách tak univerzálne, že sa hodia pre každú príležitosť.

>> Twist <<

 

Derby bosé topánky ženy sivé

Červená topánka v derby dizajne

Iqon je topánka pre ženy, ktoré interpretovali klasický derby dizajn a v kombinácii s ľahkosťou bosej topánky.

Či už v ušľachtilej velore alebo lesklej hladkej koži, v jednoduchej čiernej, elegantnej šedej alebo jasnej zlatej- Iqon vždy vyvoláva túto extra vo vašom oblečení.

Iqon je ideálny pre módnu ženu, ktorá sa chce objaviť v kancelárii, na prechádzke mestom alebo pri večeri rovnako štýlovou a pohodlnou.

>> iqon <<   

 

Čierny mních bosý topánky muži 

Oblek mnícha 

Monq je perfektnou voľbou pre moderného muža, ktorý chce v kancelárii, ako aj pri zvláštnych príležitostiach rezať dobrú postavu, bez toho, aby sa musel obísť bez prírodného behu.

Tieto klasické mníchové topánky, ktoré sa vyrábajú z najlepšej kože tela, sa vyznačujú svojimi charakteristickými prackami a elegantným nadčasovým vzhľadom.

S MONQ si užívate nielen štýlový vzhľad, ale aj neporovnateľné pohodlie, slobodu pohybu a dýchaciu činnosť.

>> obchodní muži << 

 

Mokassin barefoot topánka modrá

Chladný mokasín

Dlhý pracovný deň, jedno stretnutie po druhom, večerné stretnutie - FLIQ sa zúčastňuje a umožňuje vám žiariť z najlepšej stránky. So svojím super -soft a flexibilným materiálom a podrážkou, ktorá nie je k dispozícii, vás nikdy nesklame.

Fliq Blue je váš perfektný spoločník pre všetky dni, keď chcete nosiť pohodlnú topánku, ktorá vyniká z davu.

Ak sa vám páči jednoduchšie, nájdete tiež Fliq v čiernej farbe.

>> fliq << 

 

Loafer bosé topánky Ženy 

Elegantný hrotfer 

Qerp je váš ženský loafer, ktorý dokonale spája pohodlie a štýl. Šmykľavka je flexibilná, tvrdá, a nekripcia. A tiež vyzerá neuveriteľne elegantne! 

Tieto mokasíny sú ideálnou voľbou pre každodenný život, kanceláriu alebo dokonca pre elegantnejšie príležitosti, keď chcete vyzerať štýlové a napriek tomu pohodlne. 

S Qerp na nohách bez námahy kombinujete módne povedomie s potrebou zdravých a šťastných nôh, bez ohľadu na to, kam vás deň vedie.

>> Loafer << 

 

Loafer bosé topánky Ženy zlato

Okúzľujúci loafer 

Hľadáte čistý pôvab? Potom je Qosmo Champagne pre vás ideálnou voľbou! Super ženská topánka naboso, ktorá nemohla byť štýlovejšia. 

Z vonkajšej strany sa naša qosmo prezentuje ako ušľachtilý loafer. Ale ako je dobre známe, ide aj o vnútorné hodnoty a stávajú sa bezkonkurenčným argumentom! Bosý loafer je neuveriteľne mäkký a flexibilný a v dokonalosti sa prispôsobuje obrysom vašej nohy.

>> qosmo << 

 

Obchodné topánky bosé topánky muži 

Obchodná loď 

Inšpirovaní klasickým anglickým George Boot, vyvinuli sme topánku s našou duqe, ktorá nemôže byť pohodlnejšia a elegantnejšia!

Tieto obchodné topánky sú k dispozícii v elegantnej hladkej koži v hnedej alebo čiernej a vo vegánskej možnosti s vysokým leskom. 

Duqe je ideálnou voľbou pre moderného človeka, ktorý neohrozuje z hľadiska módy a zdravia nôh.

>> duqe <<

 

Pohodlný oblek naboso topánky

Príležitostná obuv

Nefunguje to pohodlnejšie ako s Peaqom!

Táto bosá topánka vám ponúka ešte viac slobody na nohách ako ostatné modely, a preto nie je vyrobená s našou firmou výlučkou vonkajšej časti päty, ale s našou populárnou ZAQQ Jeden jediný, ktorý poznáte od mnohých tenisiek. 

Ak sa vám to formálne páči, ale nemusíte dodržiavať prísny obchodný obliekajúci kód, môžete v práci nielen žiariť s Peaqom, ale už sa nebudete chcieť obísť bez tejto pohodlnej topánky naboso vo svojom voľnom čase.

>> Peaq <<

Späť na blog
1 od 3