Black & White Sommer Collection

Black & White Sommer Kollektion

Vedeli ste, že naše bestsellerové farby v lete sú čiernobiele?

Nie je prekvapujúce, pretože tieto klasické farby sú dokonale zapadajúce do každého oblečenia. 

Čiernobiely

S našou čiernobielym kolekciou Sommer ste nielen pohodlný, ale aj štýlový.

Či už na pláži, prechádzka s mestom alebo v parku - vždy si s našimi topánkami naboso odrežte dobrú postavu.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

 

 

 

S eleganciou cez leto

Looq Ballerina je ideálnym doplnkom pre každý elegantný outfit. Či už v kancelárii, na večeru alebo na uvoľnenú prechádzku - táto bosá topánka sa vždy hodí. Jeho ženská silueta a materiály vysokej kvality zaisťujú, že sa budete cítiť pohodlne celý deň. 

Bez ohľadu na to, či sa vám páči klasicky v čiernej alebo bielej farbe, alebo či máte radšej tendenciu k hnedým alebo nahým tónom, ste vždy na správnom mieste s looq.

>> looq <<  

 

 

 

Elegancia spĺňa pohodlie 

Naša Eloq Black bude revolúciou v lete. Úplne nové sandále pre mužov sa vyznačujú svojím vysoko kvalitným spracovaním a mäkkou kožou nappa, čo zaisťuje pohodlné prispôsobenie.

S jej popruhmi a nastaviteľnou prackou sedí dokonale a zaisťuje bezpečné držanie, ktoré vás sprevádza po celý deň.

Či už s ľahkými bielizeňmi a voľnou košeľou pre štýlový letný vzhľad alebo šortky a tričko-vždy rezať dobrú postavu s Eloq Black.

>> eloq <<   

 

 

Nadčasový štýl v čiernej a bielej

Náš Sparq Low Black White je moderná teniska v klasických farbách čiernobiele, ktoré by nemalo chýbať v žiadnom šatníku.

Kvalitná koža nappa, otvorená a lesklá, dáva bosej topánke ušľachtilá notu. Bočné pruhy vkladali špeciálne vrcholy do bielej farby a dali teniske športový dotyk. 

Náš SPARQ Low Black White je kombináciou moderného štýlu, maximálneho pohodlia a kvality po prvom triede.

>> sparq << 

 

 

 

Inovatívny dizajn pre maximálne držanie 

Naše sandále na separátor Qava na nohách zapôsobia na sofistikovaný strih, ktorý vám ponúka mimoriadne držanie. Úzke popruhy vyrobené z mäkkej nappa kože sa dajú individuálne upraviť, takže podrážka vždy optimálne sedí na vašej nohe na rozdiel od konvenčných flip -flopov. Tento dobre premyslený dizajn nielen zaručuje stabilitu, ale aj maximálne pohodlie.

Qava je dokonalá symbióza elegancie a príležitosti. Kombinujte s džínsami pre uvoľnený vzhľad alebo ich noste na šaty pre elegantný vzhľad.

>> qava <<    

 

Maximálna sloboda pre vaše nohy 

Náš Qoss Black kombinuje eleganciu a pohodlie v jedinečnom dizajne. 

Oddeľovač špičky je navrhnutý tak jemne, že nič neumrenie ani neuškodí. Takže môžete bežať pohodlne a bezstarostne celý deň. Šírka, jemne brúsené kožené prúžky vám ponúka ďalšie držanie a stabilitu.

Nenájdete ušľachtilejší a pohodlnejší flip -flop! Či už na deň na pláži, prechádzka mestom alebo uvoľnená letná večierok - Qoss Black je vždy tou správnou voľbou. 

>> qoss <<

 

 

 

Športový, elegantný vzhľad 

Náš Qody White je stelesnením ženského tenisky naboso, ktorý poskytuje obzvlášť ušľachtilý pohľad cez šikovnú kombináciu čiernobieleho. Čierna koža po stranách uchvátí svojou pôvodnou štruktúrou a krásne svieti na slnku.

Či už idete v meste, v kancelárii alebo na uvoľnenej prechádzke - s Qody White ste vždy štýloví a pohodlní.

>> qody <<  

 

Pohodlie ako v oblakoch 

Náš Suqar White je vybavený pohodlnou teniskou, ktorá sa vám páči v oblakoch pri každom kroku. V týchto balerínoch môžete bežať celé hodiny bez napätia na nohách.

Mäkká koža Nappa sa dokonale prispôsobuje tvaru vašej chodidla a zaisťuje pohodlné nasadenie. Stačí vkĺznuť, utiecť a vyzerať žensky! 

Či už hľadáte elegantnú bosú topánku pre svoju svadbu alebo milujte biele baleríny pre džínsy, Suqar White vám ponúka oboje: ženský vzhľad a neporovnateľné pohodlie nosenia, ktoré ste doteraz nezažili v Ballerinas.

>> Suqar << 

 

Dýchacia aktivita pre horúce letné dni 

Ak sa vám páči vzdušné, ale napriek tomu chcete mať vaše nohy zakryté, Qruise White je pre vás presne ten pravý bosý topánka. Veľkorysé vzduchové štrbiny ponúkajú vaše nohy optimálnu dýchaciu aktivitu aj v najteplejších dňoch.

Mäkká, flexibilná koža sa dokonale prispôsobuje tvaru vašej chodidla a umožňuje neporovnateľný bežecký pocit. 

Cítite ľahkosť pri každom kroku a vychutnajte si teplé dni naplno s našou Qruise White.

>> qruise << 

 

 

Ideálne pre vaše letné dobrodružstvá

Naša QLear Black je vonkajšia topánka na bosý, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre vaše letné dobrodružstvá. Sloty umožňujú vašim nohám dýchať aj v najteplejších dňoch.

Bez ohľadu na to, aká je náročná vaša cesta, táto topánka naboso vám ponúka dokonalú rovnováhu medzi vetraním a ochranou. Vaše nohy zostávajú čerstvé a pohodlné, aj keď teploty stúpajú. 

QLear Black vám ponúka všetko, čo očakávate od vysokej kvality bosej topánky: dýchacia aktivita, flexibilita, bezpečné držanie a praktické pohodlie.

>> qLear << 

Späť na blog
1 od 3