S nepremokavou topánkou naboso cez špinavé počasie

Mit wasserdichten Barfußschuhen durch Schmuddelwetter

Namiesto teplých jarných dní - tešili sme sa príliš skoro? Vôbec nie, pretože sme vtiahnutí do prírody aj v daždivých dňoch. Vďaka našim vodotesným Zaqqs už nie je zlé počasie.

V našom obchode rastie naša škála nepremokavých modelov a naše skúsenosti ukazujú, že to je presne to, čo naši zákazníci požadujú. Naše Zaqqs z tejto kategórie pozostávajú z rôznych materiálov. Vyrábame topánky naboso vyrobené z voskovanej kože veľmi klasicky. NAPPA alebo semiš sú pokryté vrstvou tuku, aby sa vytvorila bariéra pre prenikanie vody. Máme tiež bosé topánky vyrobené z nepríjemných druhov kože a vegánskeho materiálu, ktoré prostredníctvom nášho špeciálneho ZAQQ Vo vnútornej membráne buďte úplne vodotesní.

Aby ste natrvalo chránili svoje topánky pred dažďom a vlhkosťou, nemali by ste zanedbávať starostlivosť. Takže vaše Zaqqs zostávajú nielen vodotesné, ale aj hladké a bude vás sprevádzať mnoho rokov. Poskytli sme užitočné tipy na udržiavanie a čistenie pre vás. Tam nájdete presné pokyny pre každý materiál so špeciálnymi pokynmi na produkt.

Slush alebo neustály dážď nemôže pokaziť zábavu z pohybu vonku. V nepremokavých topánkach naboso a ďalšie dobrodružstvo!

Na čo stále čakáš?

Hiqe-vodotesná vonkajšia bosá topánka

Hiqe je tvoja polovica -vysoká topánka naboso, ktorá čaká na dobytie sveta s tebou. Ako lojálny spoločník je na vašej strane na všetkých turistických zájazdoch a vonkajších dobrodružstvách. Tento model je už roky jedným z obľúbených v obchode. Aby ste splnili naše požiadavky na zákazníka, nájdete túto vodotesnú topánku naboso z rôznych farieb a materiálov, ako aj v nízkej, strednej a highcut.

Všetky varianty našich hiqes sú vybavené našou špeciálnou vonkajšou podrážkou, aby vám poskytli dostatok priľnavosti v poli. Samozrejme to je, rovnako ako všetci ostatní ZAQQ Sohlen vysoko flexibilný a úplne plochý. Vo vnútri máme túto vonkajšiu topánku vo všetkých variantoch s našimi ZAQQ Založená vnútorná membrána, ktorá je absolútne vetrom a vodotesná, ale stále necháva vaše nohy dýchať.

Nepremokavé hiqe vyrobené z kože

Presne dve varianty našej populárnej turistickej obuvi sú vyrobené výlučne z vonkajšej kože. Kombinácia v krásnej oblohe modrej s svetlo šedým tónom máte skvelú topánku naboso s nepremokavým stredným Azure, ktorá vyzerá sviežo a super moderne. Ak potrebujete viac farby, bude sa vám páčiť náš vodotesný tyrkysový vodotesný hiqe. Úspešná farebná kombinácia béžovej, fialovej a tyrkysovej robí z týchto vodotesných topánok naboso absolútne jedinečnými.

Vodotesné vonkajšie topánky
vodotesnýZAQQ-Barfusschuhe

Sledujte Hiqe TERAZ - kliknite sem!

Hiqe vyrobený z vegánskeho horného materiálu a vodotesnej membrány

Naše dve nízko vonkajšie topánky naboso Hiqe Low Brown Blue a Hiqe Low Vegan Camel Red sú vaše vodotesné, vegánske modely pre teplejšie dni roka. Ak potrebujete väčšiu ochranu, chcete skočiť cez kaluže a chcete väčšiu stabilitu v oblasti členku, potom sa pozrite na naše vysoko -narezané, vegánske varianty Hiqe Brown Blue nepremokavá a vodotesná vegánska Sierra Hiqe. Vďaka vodotesnej vegánskej vnútornej membráne sú uvedené štyri bosé topánky úplne vodotesné.

Vegánske vodotesné topánky naboso

Hiqe z kombinácie kože a siete

Máme celkom 9 modelov, ktoré pozostávajú z kombinácie maznanej tkaniny s kožou. Od rôznych vzorov od nízkych po vysoké rezané a farby od čiernej po jasne modrú ste zaručení, že nájdete vodotesnú bosú topánku, s ktorou budete čoskoro prejsť cez Hill a Stone.

Nepremokavá bosá topánky turistika

 

Váš nový ZAQQ OutdoorBuddy už na vás čaká v našom obchode! Teraz musíte len zvoliť jeden z 15 variantov.

Pozrite sa na všetky hiqes - kliknite sem!

DAQOTA - vodotesná čipka pre každú príležitosť

Nepremokavé šnúrky pre každodenný život, ale aj pre vaše ďalšie vonkajšie dobrodružstvo: Daqota je elegantná -všetko, čo vám stále chýba vo svojom šatníku!

Tento model je tiež s našou špeciálnou ZAQQ Vytvorte vnútornú membránu, a preto je úplne vodotesná. Daqota kombinuje funkčnosť vonkajšej topánky s dizajnom polovičnej šnurovacej lode pre každú príležitosť. Ak hľadáte nepremokavú topánku naboso, ktorá vás pohodlne prenáša počas každodenného života, ale ktorá tiež stúpa každý samit s vami, s týmto modelom sa vám odporúča.

Či je čierna, hnedá, modrá alebo šedá - daqota je nová módna topánka v ZAQQ Obchod.

vodotesný schnuerboot Daqota

Prezrite si všetkých 12 nepremokavých daqotov - kliknite sem!

 

Linq - vodotesná topánka naboso pre golf

Musí to byť pre vás elegantnejšie? Žiadny problém, náš vodotesný Linq je vaša bosá topánka, ktorá nielen svieti na golfovom ihrisku, ale je tiež bezkonkurenčná v kancelárii a rozsiahlej prechádzke mestskej prechádzky. Jemná koža nappa vyrobená zo snehobielej a svetlo hnedej vyzerá dvakrát s dekoráciami otvorov. S touto topánkou naboso ste našli vodotesného spoločníka, ktorý vám dáva elegantný dotyk s touto bosou topánkou.

nepremokavá golfová topánka

Na našu nepremokavú golfovú obuv - kliknite sem!

 

BRIQ - Vodotesné mólo

Náš Briq pokračuje v elegantnom. Tento model je klasický, ak hľadáte bosú topánku, ktorú môžete nosiť aj pri obchodných príležitostiach. V prípade obleku nohavíc alebo džínsov, s Briqom sa nestaráte. Aby ste vám zaručili cestu do kancelárie v daždivých dňoch s absolútne suchými nohami, nájdete medzi všetkými 17 variantmi vodotesná čierna Briq Briq BroGue. Absolútne vodotesné, úžasne elegantné a aby ste neboli porazení v pohodlí, našli ste svoju štýlovú topánku naboso.

 

Vodotesné topánky na bosé topánky

Na náš vodotesný Jetty Briq - kliknite sem!

 

Expeq - nepremokavá topánka na bosý na vonkajší a každodenný život

Nie je to bezdôvodné, že náš najobľúbenejší EXPEQ je bestsellerom medzi našimi topánkami naboso. Dostatočne jednoduchý na každodenný život, ale so všetkými vlastnosťami vonkajšej lode máte vždy pripravenú správnu topánku s expeq. Túto bosú topánku nájdete vo veľmi odlišných verziách, vrátane Nappa a Veloursleder, ako aj vegánsky materiál.

Všetky expeqs sú úplne vodotesné a mega zohľadniteľné. Sú jemné s monochromatickým dizajnom a môžu byť tiež elegantnejšie alebo športovejšie - rovnako ako potrebujete.

Vodotesné bosé topánky-expeq muži
Vodotesné topánky naboso-expeq dámy
Vodotesné topánky naboso-expeq-2

Na expeq - kliknite sem!

 

Topánka bosej: Vegánske a vodotesné

Náš vodotesný quest nájdete v 7 rôznych variantoch v ZAQQ Obchod, vrátane 6 absolútne vodotesných. Uvedomujete si, že slovo „vodotesné“ je v Schuhname. Táto vegánska topánka naboso je k dispozícii nielen ako Au -shoe, ale aj ako polovica čipiek a ponúka vám najvyššie pohodlie v daždivých dňoch, ale s vysokou priedušnosťou, aj keď svieti slnko.

Quest vás inšpiruje, okamžite nájdite svoje obľúbené zo všetkých variantov!

Vodotesné topánky naboso 9

Na úlohu - kliknite sem!

 

Quintic - vodotesná klasika medzi bosými topánkami

Klasika medzi našimi čipkami -upovými topánkami - náš Quintic! Tento model máme celkom 21 rôznych variantov materiálov a farebných variantov v obchode, vrátane troch nepremokavých. Rovnako ako v prípade vyššie uvedeného hľadania, aj naše vodotesné kvintiky majú v názve aj nepremokavú. Takže ich nájdete veľmi ľahko.

Quintic je klasika, pretože tieto bosé topánky sa dostávajú bez toho, aby sa veľa ozdôb a môžu byť elegantné a možno ich kombinovať s jedným dizajnom. Mimochodom, máme tiež dve kvintiky, ktoré sú kŕmené teplými okrem nepremokavých funkcií - ideálne pre chladnú zimu!

Vodotesné topánky na bosé topánky
Vodotesné bosé topánky dámy

KVITA - kliknite sem!

 

Ako vidíte, máme širokú škálu pod našimi vodotesnými topánkami naboso. Sme si istí, že ste v našom ZAQQ Nakupujte nájdite svojho nového obľúbeného spoločníka, ktorý vás kazí s najvyšším pohodlím a zaisťuje suché nohy, aj keď prší.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

Späť na blog
1 od 3